10 csodálatos Warhammer STL fájl 3D nyomtatáshoz

Megosztás

Tartalom

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ha rajong a Warhammerért, a népszerű fantasy hadijátékért, érdemes lehet 3D-s modellek, alkatrészek és darabok nyomtatását is megfontolni a játékmenethez. Az eredetileg 1987-ben a Games Workshop által kifejlesztett Warhammer végigsöpört a játékvilágon.

Saját Warhammer miniatűr modellek nyomtatásával pénzt takaríthat meg, mivel ezek a figurák drágák lehetnek! Ráadásul szórakoztató büszkén nyomtatni a darabokat otthon, és nagyobb rugalmasságot és kreativitást élvezhet. Ki tudja, talán még a saját terveit is kitalálja, miután látta ezeket az inspiráló nyomatot és ötletet.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legjobb ingyenes STL fájlokat Warhammer 3D nyomtatási célokra. Megpróbáltunk számos olyan fájlt beilleszteni, amelyek a játék szempontjából értelmesek, beleértve a lövészárkokat, tárolóeszközöket és fegyvermodelleket. Mindezek a projektek ingyenesen elérhetők és kinyomtathatók saját otthona kényelméből.

Amennyiben megtetszik Önnek valamelyik modell de nem rendelkezik saját nyomtatóval, vegye igénybe a 3Dnyomtass.hu Alkalmi 3D nyomtatás szolgáltatását!

Az áldozati erőd Kocka torony

10 csodálatos Warhammer STL fájl 3D nyomtatáshoz - 3DNyomtass.hu
Éljen ezzel a kocka toronynyomattal (Forrás: All3dp)

Ezt a szemet gyönyörködtető Warhammer kocka toronymintát dizájnja és funkcionalitása miatt kedvelték. Ha elveszi a tányért, akkor terepre is használható. A torony nyomtatása meglehetősen sok időt vesz igénybe, a felhasználók szerint a nyomtatás 40-80 óráig tarthat. A végeredmény azonban megéri az árát!

A kockatoronynak több remixe is van, érdemes a fotók és a kommentek között böngészni, hogy hasznos tanácsokat találjanak az összeszereléssel és az anyagokkal kapcsolatban. Például vegye figyelembe, hogy össze kell ragasztania a darabokat , és úgy tűnik, hogy a legjobb nyomtatás 10%-os PLA- kitöltéssel .

 • Ki tervezte?  jimsbeanz
 • Mennyire nyomtatható/népszerű? Ez a torony 30 gyártmányt és 5 remixet tartalmaz; elég népszerű!
 • Hol lehet megtalálni?  Thingiverse

Védőfal

10 csodálatos Warhammer STL fájl 3D nyomtatáshoz - 3DNyomtass.hu
Állítson fel szilárd falat a játékhoz (Forrás: All3dp)

Ez a védőfal vagy gyűrű tökéletes kiegészítője a Warhammer modelleknek. Használhatja őket a települések védelmére vagy a csapattagok védelmére, mindkettő a Warhammer játékmenet része.

Sokoldalú konfigurációkkal rendelkezik, így különféle módon rendezheti el őket, hogy illeszkedjenek az adott beállításhoz. Számos fájl van benne, de egyik sem túl bonyolult, így a nyomtatási idő nem lehet túl hosszú.

Végül, de nem utolsósorban: ha Ön ennek a dizájnnak a rajongója, az alkotó rengeteg nagyszerű Warhammer-nyomattal rendelkezik, amelyeket ingyenesen és díjmentesen is felfedezhet.

 • Ki tervezte? SnowMan77
 • Mennyire nyomtatható/népszerű? Jelenleg a védőfal több mint 4330 letöltéssel és közel 1000 kedveléssel rendelkezik.
 • Hol lehet megtalálni?  MyMiniFactory

Marker token

10 csodálatos Warhammer STL fájl 3D nyomtatáshoz - 3DNyomtass.hu
Ezek a klassz marker tokenek lenyűgözik játékos barátait (Forrás: All3dp)

Ez az öt objektív marker token tökéletes a Warhammer játékigényeihez, rengeteg 5 csillagos értékeléssel a gyártóktól. A játék során a tokenekkel megtalálhatja és megtarthatja a céljait . Az egyik token sima, a többi pedig AD karaktereket tartalmaz, de természetesen a megadott fájlokból bármit kinyomtathat.

Minden fájl nagyon gyors nyomtatás, kb 13 perc. Mindegyik könnyű és keskeny, így a tárolás is egyszerű.

 • Ki tervezte? Antti
 • Mennyire nyomtatható/népszerű? Jelenleg a tokenek 2 igazolt nyomtatással és több mint 220 letöltéssel rendelkezik.
 • Hol lehet megtalálni?  Printables

Rakétabázis

10 csodálatos Warhammer STL fájl 3D nyomtatáshoz - 3DNyomtass.hu
Mindent az alapról, arról az alapról (Forrás: All3dp)

Ez a jól megtervezett rakétabázis kompatibilis a Warhammer 30k-val és 40k-val, és működik a többi alkotó MyMiniFactory-nyomatával is. Ráadásul egyszerű összeszereléssel is büszkélkedhet.

Az egyetlen dolog, amit meg kell jegyezni, hogy hosszú a nyomtatási idő. Az alkotó azt javasolja, hogy a legjobb eredmény érdekében nyomtassák ki a darabokat külön-külön, és ragasszák össze őket.

 • Ki tervezte?  SnowMan77
 • Mennyire népszerű: A rakétabázist több mint 1000 letöltéssel rendelkezik és 6500-an nézték meg.
 • Hol lehet megtalálni?  MyMiniFactory

Bolter pisztoly

10 csodálatos Warhammer STL fájl 3D nyomtatáshoz - 3DNyomtass.hu
A csavarpisztoly összeszerelése (Forrás: All3dp)

Ez a Fusion 360 által tervezett Warhammer csavaros pisztoly tökéletes kiegészítője fegyvergyűjteményének. Ennek a modellnek a gyártója megjegyzi, hogy támasztékokra van szükség , ezért ezt tartsa szem előtt a nyomtatás és az összeszerelés során.

Az alkotó néhány hasznos tippet is ad a megfelelő kivitelezéshez, például csiszolópapír használatával , hogy kopott megjelenést kölcsönözzön neki.

 • Ki tervezte? NewbieNathan
 • Mennyire nyomtatható/népszerű? A Bolter pisztolynyomat 4 igazolt nyomtatással, és több mint 1100 like-al büszkélkedhet, és ez a szám egyre növekszik.
 • Hol lehet megtalálni? Thingiverse

Warhammer modelltálca

10 csodálatos Warhammer STL fájl 3D nyomtatáshoz - 3DNyomtass.hu
Tökéletes tálca a modellekhez (Forrás: All3dp)

Ez az ideális nyomat az összes Warhammer modellhez, 32 mm-es kerek talppal. Akár egy praktikus helyre van szüksége a szervezett modellek tároláshoz, akár egyik helyről a másikra szeretné mozgatni a modelleket, a tálca biztonságosan és stabilan tartja a modelleket.

A nyomtatási idő valamivel kevesebb, mint 4 óra. Amikor elkészült, a tálca súlya mindössze 58 gramm. Egy másik nagyszerű tulajdonság a négy forat az ujjaknak, amelyek megkönnyítik a felvételt és a szállítást.

 • Ki tervezte? hambone10
 • Mennyire nyomtatható/népszerű? Jelenleg a tálcának több mint 40 letöltés és 1 nyomtatás igazolható.
 • Hol lehet megtalálni? Printables

Warhammer Chainsword modell

10 csodálatos Warhammer STL fájl 3D nyomtatáshoz - 3DNyomtass.hu
Egy kard az összes csatád megvívásához (Forrás: All3dp)

Ezzel a sima Warhammer lánckard modellel játékosbarátaid beszélni fognak rólad. A játékban a lánckardot használhatjuk egycélú könnyű támadásokhoz, súlyos támadásokhoz vagy felpörgetett akciókhoz. A különböző karakterek különböző szinteken oldják fel. Például a Veterán feloldhatja a zárolást a 10-es megbízhatósági szinten.

Ehhez a valós verzióhoz az alkotó egy videót mellékelt , amely részletezi az összeszerelési és festési folyamatot, hogy segítsen tisztázni, hogyan kell összeállítani, ami jó bónusz. Az alkotó a csatlakozási pontok csiszolását javasolja, hogy segítse az összeszerelést. Ha szereti a Warhammer tárgyakat és kellékeket, feltétlenül nézze meg az alkotó néhány más nyomtatását is!

 • Ki tervezte? ReProps
 • Mennyire nyomtatható/népszerű? Ez a klassz modell 1 nyomtatással és több mint 160 letöltéssel büszkélkedhet.
 • Hol lehet megtalálni? Printables

Öld meg a csapatspecialista bázisokat

10 csodálatos Warhammer STL fájl 3D nyomtatáshoz - 3DNyomtass.hu
És most az egyéni bázisokról... (Forrás: All3dp)

Ezek az okos, markerekkel ellátott alapkialakítások segítenek a játékosoknak nyomon követni a Kill Team figurái közötti specializációkat. Különösen hasznosak a kezdőknek, akik még csak tanulják a játék részleteit. Egyszerűen pattintsa őket a modellek aljára, és már indulhat is!

A gyártó azt javasolja, hogy először méretezni kell az alapokat, és először próbanyomatot kell készítenie, hogy megbizonyosodjon arról, hogy illeszkednek a modelljeihez. Itt nem kell aggódnia a támasztékok vagy tutajok miatt. További bónusz, hogy a készítő számos, a fájlok nyomtatásával és összeállításával kapcsolatos kérdésre válaszolt, így minden „alappal” rendelkezik!

 • Ki tervezte? jgarnham47
 • Mennyire nyomtatható/népszerű? Jelenleg az alapoknak öt gyártmánya és egy remixe van.
 • Hol lehet megtalálni? Thingiverse

Space Marine

10 csodálatos Warhammer STL fájl 3D nyomtatáshoz - 3DNyomtass.hu
A gyártó barna alapszínt használt ehhez a lenyűgöző modellhez (Forrás: All3dp)

Ez az epikus Space Marine szobor ideális kiegészítője a Warhammer hadsereg darabjai kavalkádjának. A Warhammer világában a Space Marine-ok emberfeletti harcosok lenyűgöző képességekkel.

A képen látható termékeken láthatja, hogyan választották más készítők nyomataikat. Van egy YouTube-videó is, amely végigvezeti Önt a Jazza darabjának szobrászatán és festésén . A videóban Jazza lenyűgözően összerakta ezt a semmiből a VR (konkrétan Oculus Medium), 3D modellezés és 3D nyomtatás segítségével.

 • Ki tervezte? Oldrich
 • Mennyire nyomtatható/népszerű? Ez a lenyűgöző szobor 2 gyártmánnyal és több mint 300 letöltéssel büszkélkedhet.
 • Hol lehet megtalálni? Printables

Moduláris árok

10 csodálatos Warhammer STL fájl 3D nyomtatáshoz - 3DNyomtass.hu
Legyen stratégiai a védekezés (Forrás: All3dp)

Ez egy sokoldalú moduláris árok, amely jól jöhet a Warhammer játékokhoz. A lövészárkokat a terepen helyezték el az Ön védekezési igényeinek megfelelően. Ezenkívül használhatja őket járdák és emelt emelvények, vagy akár bunkerek készítésére. Annyi példányt nyomtathat, amennyit csak szeretne, vagy amennyire szüksége van a világok beállításához.

Ennek a modellnek a nyomtatásakor nem kell aggódnia a támasztékok és tutajok miatt, és 0,2 mm-es rétegmagasság ajánlott. Az utófeldolgozás során is könnyen testreszabható , és festékkel is elérheti a kívánt tervezési esztétikát.

 • Ki tervezte? braeda
 • Mennyire nyomtatható/népszerű? Ez a hasznos nyomat eddig 2 nyomtatással és 10 kedveléssel rendelkezik.
 • Hol lehet megtalálni? Thingiverse

Eredeti forrás: All3dp.com

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapj értesítést akcióinkról, felhívásainkról, és kapj havi összefoglalókat!

Hasonló blogbejegyzések

Szoftverek-Blog

A Legjobb AI 3D modell generátorok

A technológia mindig is arra szolgált, hogy megkönnyítse az emberek dolgát, és a fejlett technológiai előrelépések gyorsabbá és hatékonyabbá tegyék a folyamatokat. A 21. században

3D nyomtatás-blog

3D nyomtatott fürdőszobai kiegészítők: 15 hasznos modell

Piperecikkek Akár egy apró, funkcionális fürdőszobát is kinyomtathat 3D-ben! (Forrás: All3dp) Ha új hangulatot szeretne teremteni otthonában a dekorációval, akkor miért ne adhatna szépséget a

3DNyomtass.hu - Minden ami 3D Nyomtatás!

3DNyomtass.hu igény szerint készít tervezési iterációkat belföldi kisvállalatoknak és egyéni vállalkozóknak. Koncepciókat és 3D nyomtatott termékeket kínálunk az ügyfelek számára a gyorsított termékfejlesztés elősegítésére, valamint támogatást nyújtunk, hogy termék ötleteid minél előbb valós termékként kaphasd vissza.

Elérhetőségek

1135 Budapest Szent László út 4.
1. emelet 2. iroda

+36 20 2290 453
+36 20 5492 533

Fiókom

© 2023 Minden jog fenntartva a 3DNyomtass.hu által. Fejlesztő és karbantartó Kriston Tibor