Tervezőasztal

Alkalmi 3D nyomtatás vállalkozások és magánszemélyek számára

Tervezőasztal - 3DNyomtass.hu

Ha ön egy új terméken dolgozik, vagy egy már meglévőt finomít, a gyors prototípus készítés ideális módszer lehet a koncepciója tesztelésére, iterálására és finomítására. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy felgyorsítsa a tervezési folyamatot, és gyorsabban eljuttassa az ötleteit és a terméket a piacra.Ezen felül, ha Ön magánszemélyként rendelkezik egy 3D modelllel és szeretné, hogy az kézzel fogható termékként valósuljon meg, a gyors prototípus készítés kiváló megoldás lehet az Ön számára. Egy 3D modell alapján rövid idő alatt létrehozható egy valósághű fizikai prototípus, amelyet kézbe vehet, megnézhet és tesztelhet. Ez lehetőséget ad Önnek arra, hogy gyorsan validálja az ötleteit és vizsgálja meg a termék működőképességét a való életben.A gyors prototípus készítés segít abban, hogy minimalizálja az időt és erőforrásokat, amelyeket egy hagyományos prototípus elkészítése igényelne. Ezáltal Ön hatékonyabban és gyorsabban fejlesztheti ki az ötleteit, és hamarabb piacra viheti a kész terméket. Ne habozzon, próbálja ki ezt a módszert, hogy gyorsan és hatékonyan eljuttassa az ötleteit a valóságig!

Rendelj 3D nyomtatott terméket néhány kattintással!

Egyszerű és gyors szolgáltatás a terméktervezéstől a legegyszerűbb termékeig.

3D Modell feltöltés

Nyomtatóhatósági áttekintés

Árajánlat kiküldése

Termék átvétele

30+ engedélyezett fájlformátum. Leggyakrabban: .obj, .stl, .3mf, .step

Ellenőrizzük, hogy az Ön által küldött fájl nyomtatható-e, esetleg igényel bizonyos módosításokat.

Megkapja árajánlatunkat, és további tanácsainkat milyen anyag és technológia használat javasolt a termékéhez.

Termékét átveheti személyesen, FoxPost automatából, vagy FoxPost házhozszállítással.

Használd a 3DNyomtass.hu-t és töltsd fel 3D Modelledet!

Elfogadott fájlformátumok:  3ds, amf, blend, dwg, dxf, f3d, f3z, factory, fcstd, iges, ipt, obj, ply, py, rsdoc, scad, shape, shapr, skp, sldasm, sldprt, slvs, step, stl, stp, studio3, zip, 3mf, stpz, fcstd

Tervezőasztal - 3DNyomtass.hu

Modell feltöltés

Kérj árajánlatot azonnal 3D modelleidre. Feltöltés után kapsz egy visszaigazoló email, majd amint kollágáink egyike ellenőrzi a feltöltött 3D modellt, árajánlatot küldünk, amelyet azonnal megrendelhetsz!

Kérdésed van?    Köszönjük, a modell feltöltése sikeresen megtörtént!

    Kérdésed van? Írj az info@3dnyomtass.hu címre. Kollégáink örömmel válaszolnak kérdéseidre.