CAD Tervezés

Tervezés hatékonyan, a legjobb minőségben

Bízza ránk a tervezést!

CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu

Fedezze fel a hatékonyság és a pontosság új dimenzióját a CAD tervezés és mechanikus tervezés terén

Tapasztalt csapatunk precíz mérnökökből és tervezőkből áll, akik mély tudással és szakértői tapasztalattal rendelkeznek a CAD tervezés területén. Legyen szó új terméktervezésről, létező tervezetek módosításáról vagy mechanikus tervezésről, mi vagyunk az Ön megbízható, hatékony partnerje az innovációban.

A CAD tervezési szolgáltatásaink többet nyújtanak, mint pusztán digitális rajzok készítése. Az átfogó megközelítésünk lehetővé teszi a részletes modellezést, a működési mechanizmusok szimulációját és a prototípusok kialakítását. Mindez segít optimalizálni a tervezett termékek funkcionalitását és teljesítményét, és jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményez.

A 3DNyomtass.hu CAD tervezési szolgáltatásai minden termékfejlesztési fázist optimalizálnak az átfogó tervezési és mérnöki szakértelem révén. Tervezési csapatunk rendkívül pontos 2D vázlatokat és 3D modellezést szállít, valamint régebbi szoftverekből való konverziót. Minden projektet egy bevált módszerrel kezelünk, amely biztosítja, hogy az előírások és a költségvetési célok teljesüljenek.

CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu
CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu

Tekintse meg Szakterületeinket

CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu

Új Design készítés, vevői specifikáció alapján

Az áttérés a 3D nyomtatásra lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy rövid sorozatú alkatrészgyártást vegyenek fontolóra, ahol a fókuszált termékcsapatok gyakrabban indíthatnak új termékeket. Ennek köszönhetően képesek lesznek túllépni a képzeletük határain, és biztosan a hagyományos módszerek korlátain túlmutatnak majd. Rugalmas fejlesztési folyamatot kínál fizikai alkatrészek számára, és lehetővé teszi, hogy a gyártási időt és a piacra jutáshoz szükséges időt csökkentsük.

Nincs kétség afelől, hogy a 3D nyomtatás jóval előrébb tart a hagyományos módszerekhez képest az első néhány száz alkatrész gyártásában. De alkalmas-e a 3D nyomtatás nagy mennyiségű gyártásra is?

Modellezés és rajzolás - Parametrikus tervezés

A parametrikus tervezés egy viszonylag egyszer megközelítés a mérnöki tervezés területén. Feladata, hogy egy meglévő tárgyról egy digitalizált változatott állítsunk elő, amely pontos mása az eredeti tárgynak. A parametrikus tervezés pontos és konzisztens tervezési szabványokat alkalmaz, biztosítva a minőséget és a hatékonyságot. Bízza ránk a parametrikus tervezés feladatát, hogy kiaknázhassa a tervezési potenciált és eredményeket érhessen el, amelyek kiemelkednek a versenytársaktól.

CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu
CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu

Reverse Engineering

A visszafelé tervezés azt jelenti, hogy egy meglévő alkatrész elemzésével rögzítjük a méreteket a 3D CAD modell kifejlesztéséhez. A modern 3D szkennelési eszközök lehetővé teszik a tervezők számára, hogy sokkal kevesebb erőfeszítéssel milliókra növeljék az adatpontokat. A 3DNyomtass.hu tervezési szakértői ezután kifinomult CAD szoftvert használnak egy rendkívül pontos 3D modell kifejlesztéséhez. Reverse engineering során komplex geometriájú, több alkatrészből álló berendezések újramodellezésével foglalkozunk.

Geometriai méretezés és tolerancia kalkulálás

A gyártási folyamatok változásai miatt a termékrészek mérete eltérhet az eredeti CAD modelltől. A GD&T (Geometric Dimensioning and Tolerancing) egy rendkívül pontos módszer a megengedett változások mérésére a termék összeszereléseknél. A 3DNyomtass.hu GD&T szolgáltatásai lehetővé teszik a mérnökök számára, hogy megértsék, hogyan viselkedik egy alkatrész az összeszerelésben, és biztosítják a gyártók számára a változások ellenőrzéséhez szükséges adatokat.

CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu
CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu

Bonyolult geometriájú testek modellezése (Mesh)

A felületmodellezés lehetővé teszi olyan geometriák és formák létrehozását, amelyek nem lennének lehetségesek hagyományos módszerekkel. Emellett lehetővé teszi a tervezők számára a meglévő modellek szerkesztését és harmadik féltől származó alkatrészek javítását.

Modell ellenőrzés, véleményezés

A mai CAD eszközök lehetővé teszik a mérnökök számára, hogy ellenőrizzék a modelleket a vállalati szabványok és tervezési irányelvek szerint. Azonban a modellellenőrzés gyakran a tervezési vezető feladata, aki több termékfejlesztő munkáját kell ellenőrizze. A 3DNyomtass.hu ezeket a szolgáltatásokat kínálja annak érdekében, hogy maximalizálja a CAD adatok minőségét és felgyorsítsa a tervezési ciklust.

CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu
CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu

Gyártás előkészítés 3D nyomtatással

A termékfejlesztés utolsó lépéseként meg kell terveznünk az adott temrék optimális gyártását, hogy minden illesztés és csatlakozási pont kifogástalan legyen a termék előállítása után. A 3D nyomtass.hu csapata segít Önnek a modellek utómunkáinak elvégzésében, illesztések tervezésében, és az optimális gyártás megtervezésében.

Miért válasszon Minket

A 3DNyomtass.hu csapata több CAD csomagban is jártas, ami kényelmet és választási lehetőséget nyújt az ügyfeleknek a tervezési és modellezési projektek teljesítésében. Különösképpen szakosodtunk Solid Edge, Creo, Autodesk Inventory és Fusion 360 termékekre, és ezen kompetenciáinkat egészítettük ki a 3D nyomtatáshoz és Mesh modellezéshez szükséges szoftverekkel a konkrét követelmények teljesítéséhez.A CAD tervezési szolgáltatások nyújtása mellett a 3DNyomtass.hu értékesít és támogat mérnöki szoftvereket koncepcionális, tervezési, szimulációs és gyártási alkalmazásokhoz.

CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu
Minőségi termékek
Szakértelem
CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu
Megfizethető
mérnöki szolgáltatás
CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu
Hatékony kommunikáció

Releváns Iparágak

Autóipar és repülőgép ipar
Általános mérnöki tervezés és gyártás
Termékfejlesztés
CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu

Az Expert mérnöki szolgáltatásokért, Írjon nekünk!

Több éves tapasztalattal a 3D nyomtatásban, az Ön jövőbeli partnere!    CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu
    CAD Tervezés - 3DNyomtass.hu