Kisszériás gyártás

A legújabb technológia
teret hódít

A Gyártás területén is

Kisszériás gyártás - 3DNyomtass.hu
Kisszériás gyártás - 3DNyomtass.hu

3D Nyomtatással a gyártás területén

A gyártóipar mindig új és innovatív munkamódokat keres, és az utóbbi években a 3D nyomtatás a középpontban állt. A 3D nyomtatás technológiájának, berendezéseinek és anyagainak fejlesztései eredményeként az árak meredeken csökkenni kezdtek, ami a hagyományos gyártáshoz képest költséghatékonyabb lehetőségeket biztosít a általános gyártási felhasználás számára.

A hagyományos gyártásnak meg kell birkóznia a világ folyamatosan növekvő igényeivel, aminek vannak jelentős limitációi. Éppen itt jön képbe a 3D nyomtatás. A 3D nyomtatás a gyártás területén számos izgalmas és egyedi előnnyel jár a hagyományos gyártással összehasonlítva.

Tényleg megéri 3D nyomtatással Gyártani?

Kisszériás gyártás - 3DNyomtass.hu

Kisszériák gyártása 3D nyomtatással

A CAD tervezési szolgáltatások segítenek az Ön vállalkozásának az ötletei megvalósításában a koncepciótól a végső termékig. A mérnöki tervezési feladatok kiszervezésével a vállalkozások pénzt takaríthatnak meg, csökkenthetik a kivitelezési időket, és lehetővé teszik a belső termékfejlesztési csapatok számára, hogy más üzleti követelményekre összpontosítsanak. Mérnökeink rendelkeznek azokkal a tapasztalatokkal, amelyek bármely projekt sikeres kivitelezéséhez és befejezéséhez szükségesek.

Nagy és közepes szériás gyártás

A 3D nyomtatás olyan technológia, amely gyorsabban fejlődik és terjed, mint a legtöbb más technológia, ami annak köszönhető, hogy hogyan befolyásolhatja a gyártási folyamatokat és segíthet a vállalkozásoknak magasabb szinten teljesíteni. A 3D nyomtatáshoz kialakított gyártósor könnyebben módosítható, mint egy hagyományos gyártáshoz kialakított termelési sor, így a 3D nyomtatás számos okból életképes lehetőség.

Az egész gyártósor gyorsan alkalmazkodik a nyomtatási sebességhez. Ennek köszönhetően a gépek javításai, a nyomtatási sebesség beállításai vagy akár egy termék módosítása is szinte azonnal elvégezhető. Ezzel szemben a hagyományos módszerek esetén hetek vagy hónapok is eltelhetnek a változtatások végrehajtásáig és az újra termelésig.

A jövőben számos előnyre tehetnek szert azok a vállalkozások, amelyek képesek meghonosítani a 3D nyomtatást, így versenyképességük hosszútávon biztosítható lesz. Engedje meg, hogy a 3DNyomtass.hu partnere legyen a 3D nyomtatásban!

Kisszériás gyártás - 3DNyomtass.hu

Nézzük a legfőbb előnyöket, és hogy miért a 3DNyomtass.hu-nál készíts el termékét

Kisszériás gyártás - 3DNyomtass.hu

Alacsonyabb költségek

A hagyományos gyártási módszerek ismertek a magas költségeikről, míg a 3D nyomtatási folyamat olcsóbbá és elérhetőbbé teszi az alkatrészek és termékek létrehozását. A hagyományos gyártással ellentétben, ahol sokféle személyre lehet szükség a gépek üzemeltetéséhez vagy egy termelési sorra van szükség a termék összeállításához, a 3D nyomtató gyártósor lényegesebben egyszerűbb. Minden 3D nyomtatóhoz egy operátor szükséges a gép indításához, mielőtt az automatizált folyamat elkezdené a feltöltött tervek létrehozását. Így, amikor a 3D nyomtatást alkalmazzák a gyártás során, a munkaerőköltségek jelentősen alacsonyabbak, mivel nincs szükség képzett gépészekre vagy operátorokra a folyamat részeként. Ilyen módon az általunk használt nyomtató farmok esetében a tervek elkészítése, valamint automatizált gyártási sor elkészítése után minimális emberi felügyelett mellett zajlik a gyártás.

Változtatás szükséges a terméken? Nem gond, a 3D nyomtatással nincs kockázat és többletköltség

Amikor a vállalkozások megerősítenek egy tervet, több prototípus készül mielőtt a gyártásba vinnénk, ami segít eltávolítani a hibák, a pazarolt anyagok és a rejtett költségeket. Különösen fontos, hogy mivel nincs szerszámozás, így az életciklus során könnyedén újratervezhetőek az alkatrészek, és rapid módon adaptálható a gyártás.

A 3D nyomtatókat nem kell újra felszerelni a gyártási ciklusok között. Egy 3D nyomtató összeállítási sebessége lassabbnak tűnhet, mint egy hagyományos szerelőszalagé. Azonban amikor figyelembe vesszük a gépi hibákat, amelyek leállíthatják a termelést, és az emberi hibákat, több dolog is félresikerülhet a hagyományos gyártás során.

Kisszériás gyártás - 3DNyomtass.hu
Kisszériás gyártás - 3DNyomtass.hu

Piacrakerülési idő

A 3D nyomtatással való gyártás nem igényel különösebb előkészítéseket. Amint egy koncepció validálásra kerül a 3D modell szintjén, az ügyfelek azonnal kézhez kaphatják a kezdeti prototípusokat. Amint a prototípusok elfogadásra kerülnek az ügyfél által, azonnal sorozatgyártásba kerülhetnek a termékek. Ez természetesen jelentősen lecsökkenti a piacra kerülési időt, különösen kis szériák esetén.

Nincsenek geometriai korlátok

A mai modern 3d nyomtatók esetén már sokkal kevesebb a fizikai korlát, mint mondjuk 5-10 évvel ezelőtt. Az általunk használt Bambulab nyomtató farmok már képesek komplex geometriájú testek nyomtatására, és könnyedén valósítanak meg olyan támaszték struktúrákat, amelyek már csak kis mértékben korlátozzák, hogy milyen testeket vagyunk képesek kinyomtatni. Ezek a korlátok, SLA, DLP technológiák esetén még jelentéktelenebben.

Kisszériás gyártás - 3DNyomtass.hu

Miért a 3DNyomtass.hu?

Több éves tapasztalattal a 3D nyomtatásban, az Ön jövőbeli partnere!

Kisszériás gyártás - 3DNyomtass.hu
Minőségi termékek
Szakértelem
Kisszériás gyártás - 3DNyomtass.hu
Megfizethető
mérnöki szolgáltatás
Kisszériás gyártás - 3DNyomtass.hu
Hatékony kommunikáció

Használd a 3DNyomtass.hu-t és töltsd fel 3D Modelledet!

Elfogadott fájlformátumok:  3ds, amf, blend, dwg, dxf, f3d, f3z, factory, fcstd, iges, ipt, obj, ply, py, rsdoc, scad, shape, shapr, skp, sldasm, sldprt, slvs, step, stl, stp, studio3, zip, 3mf, stpz, fcstd

Kisszériás gyártás - 3DNyomtass.hu

Modell feltöltés

Kérj árajánlatot azonnal 3D modelleidre. Feltöltés után rendelésedhez 

Kérdésed van?    Kisszériás gyártás - 3DNyomtass.hu
    Kisszériás gyártás - 3DNyomtass.hu

    Köszönjük, a modell feltöltése sikeresen megtörtént!

    Kérdésed van? Írj az info@3dnyomtass.hu címre. Kollégáink örömmel válaszolnak kérdéseidre.