Solid Edge vs SolidWorks: A különbségek

Megosztás

Tartalom

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Solid Edge és a SolidWorks professzionális számítógépes tervezési (CAD) és számítógéppel támogatott mérnöki (CAE) szoftvereszközök, amelyeket alkatrészek és szerelvények háromdimenziós tervezésére és modellezésére használnak. Sok közös vonás van bennük, de nézzük meg, mi különbözteti meg őket egymástól, hogy az igényeinek leginkább megfelelő szoftvert választhassa.

Mind a SolidWorks, mind a Solid Edge paraméteres modellezést használ – 3D modelleket hoz létre paramétereik és korlátaik meghatározásával. Ez a megközelítés rugalmasságot és hatékonyságot biztosít a tervezésben, és lehetővé teszi az egyszerű módosítást és frissítést. Módosítson egy méretet vagy paramétert, a szoftver ennek megfelelően állítja be a modellt, segítve a tervezőket és a mérnököket a tervek gyors iterálásában.

Solid Edge vs SolidWorks: A különbségek - 3DNyomtass.hu
Solid Edge adaptív nagyolás (Forrás: All3dp)

Bár a legtöbb fiatal tervezőnek nincs választási lehetősége, hogy melyik CAD-eszközt használja szívesebben, mivel azt jellemzően az Ön cége vagy mérnöki csapata diktálja, ebben a cikkben mindent bemutatunk, ha Ön választhat a szervezete számára. tudnia kell erről a két robusztus rendszerről.

Végső soron a SolidWorks és a Solid Edge közötti választás gyakran a felhasználói preferenciáktól, a konkrét projektkövetelményektől (autóipar, fogyasztói termékek, elektronika stb.), valamint a mérnöki csapat általános munkafolyamatától és méretétől függ.

 Solid EdgeSolidWorks
1 éves előfizetés3000 USD/év (klasszikus)*~8000 USD plusz ~2000 USD éves szolgáltatási díj (professzionális)*
Ingyenes próbaverzió30 napos hozzáférés a teljes verzióhoz, online képzésekhez, videókhoz, közösséghez30 napos hozzáférés a teljes verzióhoz, online képzésekhez, videókhoz, közösséghez
Ingyenes verziókInduló vállalkozások, diákok, tanárok, személyes használatra –
rendszerkövetelményekWindows 10 operációs rendszer, 16 GB RAM vagy több (32 ajánlott)Windows 10 operációs rendszer, 16 GB RAM vagy több
 

* Igen, a Solid Edge „Classic”-et a SolidWorks „Professional”-hoz hasonlítjuk. Miért? A Solid Edge-nek négy és a SolidWorks-nek három szintje van, és ezek szolgáltatáskészletei nem igazodnak közvetlenül. A jellemzők legközelebbi összhangja a Classic és a Professional. Valójában ezek mindegyikének legalapvetőbb szintje (Solid Edge Design és Drafting vs. SolidWorks Standard) összehasonlíthatóan több funkcióval rendelkezik, de nem adják meg valósan azt, hogy ezek a csomagok mire képesek, vagy hogyan kell őket használniuk.

Árak és engedélyek

Solid Edge vs SolidWorks: A különbségek - 3DNyomtass.hu
A sok lehetőség mellett biztosan megtalálja a tökéletes illeszkedést (Forrás: All3dp)

Ebben az esetben nem egyértelmű, hogy melyik az olcsóbb, mert minden szoftvernek különböző verziói, kiegészítői, opciói és licenckonfigurációi vannak. Mielőtt azonban belevágnánk, van egy világos választás, ha azt keresi, melyik ingyenes. Ez lenne a Solid Edge, amely ingyenes, ha Ön diák, oktató vagy képesítéssel rendelkező induló vállalkozás. A Solid Works viszont meredek kedvezménnyel kapható ezeknek a felhasználói kategóriáknak, de nem üti meg az ingyenességet.

Solid Edge vs SolidWorks: A különbségek - 3DNyomtass.hu
Solid Edge a Siemenstől (Forrás: All3dp)

A Solid Edge és a SolidWorks áttekintése

A Solid Edge- t a Siemens , a német mérnöki óriás fejlesztette ki , amely szoftvertermékek széles skáláját kínálja különböző iparágakban. A számítógéppel segített tervezéshez (CAD) készült Solid Edge mellett a Siemens megoldásokat kínál a gyártás, az automatizálás, a szimuláció és a termékéletciklus-menedzsment (PLM) területén.

A Solid Edge nagy testvére a Siemens NX , amely integrált CAD, CAM és CAE alkalmazások átfogó csomagja, amely a termékfejlesztési folyamatok széles skáláját fedi le, beleértve a tervezést, a szimulációt és a gyártást. Ahol a Solid Edge-ből hiányozhat néhány szolgáltatás és funkció a SolidWorkshez képest, ezek megtalálhatók az NX-ben.

A SolidWorks-t a Dassault Systemes, egy neves francia szoftvervállalat hozta létre, amelynek portfóliójában olyan szoftverek találhatók, mint a CATIA , egy termékéletciklus-kezelési (PLM) csomaggal rendelkező CAD és CAE megoldás, valamint a Simulia, a robusztus szimulációs eszköz. A SolidWorks számos összetevőt és kiegészítőt tartalmaz, amelyeket megvásárolhat a további funkciók érdekében. Valójában a Siemenshez hasonlóan a Dassault Systèmes is megoldásai integrálására helyezi a hangsúlyt, hogy holisztikus és együttműködésen alapuló megközelítést biztosítson a termékfejlesztéshez. Szoftvertermékeit a repülőgépipartól és az autóipartól a gyártásig és az élettudományokig terjedő iparágakban használják.

Mennyibe kerül a Solid Edge?

A Siemens nagyon előre és átláthatóan jelzi, hogy mennyibe kerül a Solid Edge. Megvásárolható havi vagy éves előfizetéssel online, vagy örökös licencet vásárolhat egy viszonteladói partneren keresztül, akik közül sokan képzést is kínálnak. A Siemen Solid Edge oldalán hozzáférhet egy praktikus táblázathoz, amely összehasonlítja a négy fő előfizetési típus jellemzőit és funkcióit: Design & Drafting, Foundation, Classic, Premium. Mindegyik verzióhoz mennyiségi kedvezmény jár.

  • Tervezés és rajzolás (110 USD/m, 983 USD/év): Ez a verzió az alapszint „alap” 3D-s alkatrész- és összeszerelési tervezéssel, alapvető animációval, 3D-s rajzolással, adatok importálásával és újrafelhasználásával, valamint hozzáféréssel a felhőalapú együttműködéshez.
  • Alapozás (268 USD/m, 2407 USD/év): Ez a verzió „fejlett” 3D-s alkatrész- és összeszerelési tervezéssel, szinkron technológiával és konvergens modellezéssel rendelkezik a tervezés felgyorsítása és a felülvizsgálatok gyorsabb elvégzése érdekében, valamint számos funkcióval rendelkezik a fémlemez tervezéshez, felületmodellezéshez, valamint jig és fixture tervezés, valamint felhő alapú együttműködés.
  • Klasszikus (330 USD/m, 3012 USD/év): a Siemens szerint ez a legnépszerűbb verzió, amely mindent tartalmaz, ami a Foundation-ben található, plusz 3D nyomtatás előkészítés, generatív tervezés, alapvető mozgásszimuláció, alapvető stressz- és rezgésszimuláció, fejlett fotorealisztikus renderelés és felhőalapú együttműködés .
  • Prémium (481 USD/m, 4322 USD/év): Ez a „végső” Solid Edge csomag, amely mindent tartalmaz a Classic-ban, valamint fejlett szimulációt, további tervezési eszközöket olyan alkalmazásokhoz, mint a fogaskerekek rugók, gerendák és oszlopok, PCB-k és elektromos útválasztás.

Mennyibe kerül a SolidWorks?

Solid Edge vs SolidWorks: A különbségek - 3DNyomtass.hu
A SolidWorksnek szinte mindenkinek van terve (Forrás: All3dp)

A Siemenstől eltérően a Dassault Systems az értékesítési fal mögött tartja árait, és általában fiók létrehozását követeli meg, hogy kapcsolatba léphessen vele egy értékesítő, aki majd nyilvánosságra hozza az árakat. Megkímélhetjük a fáradságot, lásd alább.

Természetesen a Dassault Systems munkatársai nem próbálják eltitkolni az árakat, és valójában egy értékesítővel való együttműködés jó ötlet (mindkét márka esetében), hogy valóban biztosítsák az előfizetési szintet és típust (örök, időtartam, önálló). , vagy Network) és a megvásárolt kiegészítők lefedik mindazt, ami a szoftverrel kapcsolatos, és hogy ne vásároljon túl olyan funkciókat, amelyekre valójában nincs szüksége. Így valóban pénzt takaríthat meg, ha egy eladóval dolgozik.

Csakúgy, mint a Solid Edge, a SolidWorks is rendelkezik a funkciók szintjeit kínáló verziókkal: Standard, Professional és Premium előfizetéssel és örökös licenccel csak hivatalos forgalmazón keresztül, online letöltés nélkül. Ezek a terjesztők egymással versengenek, hogy licenceket, megújításokat és műszaki támogatást kínáljanak Önnek, ezért nézzen körül, és kedvezményeket, csomagolt képzést és támogatást, valamint egyéb jutalmakat talál. Valójában győződjön meg arról, hogy szereti az eladót, mert sokat dolgozhat velük képzés és támogatás érdekében. A versenypiac és sok más olyan tényező miatt, amelyek végső soron befolyásolhatják az Ön által fizetett árat, az itt szereplő áraink hozzávetőlegesek.

  • Standard (~5000 USD/év plusz ~1600 USD éves szolgáltatási díj):  Ez a belépő verzió CAD-ot, tervezési újrahasználatot és automatizálást, együttműködést, gyártási és termelékenységi eszközök tervezését kínálja.
  • Professzionális (évenkénti kb. 8000 dollár plusz évi 2000 dolláros szolgáltatási díj):  Ez a szint magában foglalja a Standard összes részét, plusz a praktikus CAD-könyvtárakat, a költségeszköz-tervezést, a CAD-szabvány-ellenőrzőt, a visszafejtő eszközöket és néhány további időtakarékos funkciót.
  • Prémium (évenkénti kb. 10 000 plusz évi 2 300 dolláros szolgáltatási díj): A SoldWorks legfelső szintje mindent magában foglal a Professionalban, plusz időalapú mozgáselemzést, alkatrészek és szerelvények statikus elemzését, elektromos kábelvezetést, fejlett felületsimítást és még sok mást.

Észre fogja venni, hogy nincsenek szimulációs eszközök. A SolidWorks Simulation egy másik szoftver, amelyet hozzá kell adnia. Három szinten is elérhető – Standard, Professional és Premium – attól függően, hogy mit és hogyan szeretne szimulálni egy alkatrész funkcióját.

Vegye figyelembe, hogy a Solid Edge és a SolidWorks is csak Windows rendszeren érhető el, és a követelmények hasonlóak. Ne feledje, hogy nehéz grafikai és műveleti készletekkel fog dolgozni, így egy modern és megfelelő számítógép elengedhetetlen lesz bármelyik program hatékony futtatásához.

UI és elrendezés

Solid Edge vs SolidWorks: A különbségek - 3DNyomtass.hu
Solid Edge (Forrás: All3dp)

A Solid Edge és a SolidWorks némileg hasonló felhasználói felülettel rendelkezik. Mindkettőnél megtalálható az összes szükséges eszköz a felső menüben, és a bal oldali nézetablakban az összes létező objektum listája található. Mindkét programban az ablak bal felső sarkában található az alkalmazás gomb, amellyel a funkciók teljes menüje érhető el. Közvetlenül az alkalmazás ikonja mellett található egy gyorselérési eszköztár.

Solid Edge

A Solid Edge ablak legtetején megjelenik a Gyorselérési eszköztár, amely olyan szabványos parancsokat tartalmaz, mint a mentés, visszavonás, újrakészítés, valamint a testreszabási lehetőség. A Solid Edge dokumentumfülekkel könnyedén válthat a nyitott projektek között, és alapvetően úgy jeleníti meg a lapokat, mint a Google Chrome-ban. Ez megkönnyíti a több fájllal való munkát, és egy kis előnyt jelent a SolidWorks-szal szemben, amely nem rendelkezik ezzel.

Az ablak nagy részét a nézetablak, más néven grafikus ablak foglalja el, ahol láthatja a modellt, amelyen dolgozik. Fölötte található egy szalag, amely a program összes fő funkcióját tartalmazza. A grafikus ablak jobb alsó sarkában található a Gyorsnézet kocka, amellyel megváltoztathatja azt a nézőpontot, amelyből a modellt nézi.

Az ablak bal oldalán megjelenik a PathFinder, ahol az alkatrészre vonatkozó összes szolgáltatás fel van sorolva. Ezenkívül ebben a részben megtekintheti és szerkesztheti a modell anyagát.

A jobb oldalon található a Tanulási ablak, amely oktatóanyagokat és dokumentációt kínál. A Solid Edge ablak alján található Command Finder segítségével parancsokat kereshet. A program megmutatja, hol találja meg őket. Ez nem létezik a SolidWorksben, és a Solid Edge-nek egy kis előnyt biztosít az új tanulók számára.

SolidWorks

Solid Edge vs SolidWorks: A különbségek - 3DNyomtass.hu
Válasszon ki egy síkot, majd válassza ki a vázlatot a CommandManagerben, és kezdje el a létrehozást! (Forrás: All3dp)

A SolidWorks segítségével egyszerre több fájlt is megnyithat. Nem rendelkezik Dokumentumok lappal, így közvetlenül az ablak tálcáját kell használnia, vagy a „Ctrl + Tab” gyorsbillentyűvel válthat a megnyitott fájlok között. A SolidWorks ablak tetején található egy dokumentumszintű parancsok eszköztára is, amely tartalmazza az új, a megnyitás, a mentés, az újraépítés, valamint a beállítások és testreszabás parancsokat.

A Solid Edge-hez hasonlóan a SolidWorks nézetablaka – amelyet grafikus területnek neveznek – a képernyő fő területét foglalja el. A tetején láthatja a főbb funkciókat tartalmazó szalagot, amelyet a SolidWorksben CommandManagernek hívnak. Ebben olyan parancsokat találhat, mint például vázlatkészítő eszközök, jellemzők, felületmodellezés, vizsgálat, sok más mellett.

A SolidWorks bal oldali paneljét Kezelőpanelnek hívják, és lapokba van rendezve. Ezek közül az egyik a FeatureManager Design Tree nevű szolgáltatáslista. Határozottan egy falat, de ez a rész sokkal erősebb, mint a Solid Edge PathFinderje. A SolidWorksben nem csak bizonyos funkciók visszavonásához és egyszerű újratervezéséhez tud visszamenni az időben, hanem el is távolíthatja a funkciókat. A Solid Edge-hez hasonlóan itt is megtekintheti és szerkesztheti az alkatrész anyagát.

A grafikai terület jobb oldalán további funkciók találhatók, mint például az Eszköztár, amely szabványos részeket tartalmaz, vagy az ortogonális nézetek, ha rajzi környezetben tartózkodik. Végül a Solid Edge Quick View Cube-jával ellentétben a SolidWorksben a grafikus terület tetején található lebegő menü – Heads-up View Toolbox – segítségével válthat nézeteket.

Jellemzők és funkciók

Solid Edge vs SolidWorks: A különbségek - 3DNyomtass.hu
Vázlatkészítés, szimuláció, műanyag fröccsöntő formák létrehozása és még sok más a Siemens Solid Edge segítségével (Forrás: All3dp)

A Solid Edge és a SolidWorks megoszt néhány funkciót, de mindegyik más-más módon ragyog. A 3D CAD-ben a vázlatkészítés egy 2D rajz létrehozásának folyamata, amely műveletek segítségével 3D modellé alakítható. Mindkét program lehetővé teszi, hogy oda-vissza lépkedjen a 2D vázlat és a 3D modell között, szükség szerint új vázlatokat készítsen a végleges 3D modell elkészítéséhez.

Mindkét program olyan környezetbe van szervezve, amely alapértelmezett elrendezés az alkatrészek tervezéséhez, tervrajzok vagy összeállítások létrehozásához. Például a Solid Edge és a SolidWorks is rendelkezik dedikált rajzi környezettel, amely lehetővé teszi 2D műszaki tervrajzok készítését, amelyek szükségesek a tervezési alkatrészek építéséhez vagy összeszereléséhez.

Nézzük meg az egyes programokban elérhető konkrétabb szolgáltatásokat.

Solid Edge

A Solid Edge lehetővé teszi a felhasználók számára a billentyűparancsok és az egérmozgások testreszabását az egyes környezetekhez, a többitől függetlenül. Ez hatékonyabbá teszi a tervezési folyamatot.

A program rendelkezik egy 3D nyomtatás funkcióval, amellyel elkészítheti modelljét nyomtatásra, és közvetlenül elküldheti a G-kódot egy 3D nyomtatóra. Ha nincs csatlakoztatva nyomtató, a fájl exportálható későbbi használatra.

Hegesztő-, fémlemez- és 3D-s vázlatkészítő eszközök is vannak benne. Importálhat és exportálhat STL és STEP fájlokat, mindkettő semleges fájltípus. A tervrajzokat a „Nyomtatás” opcióval is exportálhatja.

Ha Ön kezdő, vannak „Erősen támogatott” és egyéb segédbeállítások, amelyek végigvezetik a program használatán. Ez minden bizonnyal segít az indulásban.

Noha ez önmagában nem jellemző, a felhasználók áradoznak arról, hogy a Solid Edge megbízható teljesítményt nyújt még bonyolult és nehéz összeállításokon is.

SolidWorks

Solid Edge vs SolidWorks: A különbségek - 3DNyomtass.hu
Használjon szerkezeti elemeket ahelyett, hogy a semmiből hozzon létre modelleket (Forrás: All3dp)

A SolidWorksben testreszabhatja a billentyűparancsokat és az egérmozgásokat is, és ezt minden környezetben függetlenül megteheti. A rajzoló környezetben PDF tervrajzokat hozhat létre a „Mentés másként” gombra kattintva, majd a „PDF” fájltípus kiválasztásával.

Speciális funkciók, például hegesztések, fémlemezek és 3D vázlatkészítő eszközök, valamint a program támogatja az STL és STEP fájlok importálását és exportálását is. A Print3D funkciónak köszönhetően többek között közvetlenül a programból nyomtathat modelleket és exportálhat fájlokat.

A SolidWorks nagy előnye és egyik értékesítési pontja a több karosszériaelemekkel való munkaképesség. Csak egy alkatrészfájlban több független alkatrész is lehet az alkatrészkörnyezeten belül, ami nagyon hatékony lehet a modellezés során.

Bár a SolidWorks nem rendelkezik támogatott munkamóddal, minden funkciónév mellett szimbólumok találhatók, amelyek illusztrálják, mit csinál.

Használati esetek és alkalmazások

Solid Edge vs SolidWorks: A különbségek - 3DNyomtass.hu
Solid Edge segítségével modellezett és tervezett gyártóüzem (Forrás: All3dp)

A közösség egyes tagjai szerint a Solid Edge nem olyan népszerű professzionális környezetben, bár bizonyos esetekben ez az alapértelmezett szoftver, amelyet egy cég használ. A SolidWorks ezzel szemben különösen népszerű ipari szinten, mivel átfogó hegesztési, fémlemez-, gerendaruházati, valamint a gerendavágásokat és hegesztéseket jelző szerszámokat tartalmazza. 

Solid Edge

A Solid Edge funkcióinak köszönhetően nagyszerű program a szerkezeti profilok 3D-s modellezéséhez, présöntvényekhez, valamint kemény felületek modellezéséhez. Még FEA szimuláció is van benne. A program akkor is nagyszerű, ha csapatban kell dolgozni, mert jobb csapatközponttal rendelkezik, mint a SolidWorks.

A Solid Edge webhelyén vásárlói történetek találhatók , amelyek véleményeket és használati eseteket is tartalmaznak. Néhány jó példa közé tartozik egy elektromos jármű töltő, egy lakóautó, egy egész tengerjáró hajó és egy robot csapos.

SolidWorks

Solid Edge vs SolidWorks: A különbségek - 3DNyomtass.hu
A GATE Space a SolidWorks-t használta egy műholdas tológép tervezésére (Forrás: All3dp)

A fent említett csomagoknak köszönhetően a SolidWorks egy nagyon hatékony és időtakarékos eszköz a gépek létrehozására, a gyártási folyamatok tervrajzokkal történő szemléltetésére, sőt szerkezeti készletek modellezésére is a gép helyének meghatározásához. A program jól működik normál modellezéshez is, amely felhasználható szimulációkhoz, STL-ként exportálható 3D nyomtatáshoz, vagy más célra.

A SolidWorksnek van egy webhelye is az ügyfelek történeteivel. A GATE Space a szoftvert egy műholdas tológép megtervezéséhez használta, az ausztrál Swoop Aero gyártó kifejlesztette az első végpontok közötti drón logisztikai platformot, amely képes létfontosságú rakományokat távoli területekre szállítani, a Vuala pedig egy innovatív élelmiszer-hulladék-tartályt készített.

Vállalati és közösségi támogatás

Solid Edge vs SolidWorks: A különbségek - 3DNyomtass.hu
Siemens Solid Edge videók (Forrás: All3dp)

Annak ellenére, hogy mindkét programhoz rengeteg közösségi forrás áll rendelkezésre, az igazán haladó dolgokhoz való eljutáskor nehezebb információkat találni az interneten (és még formális oktatási környezetben is). A speciális funkciókat általában szájról szájra tanulja meg más, a területen tapasztaltabb emberektől, akik valamikor másoktól is megtanulták.

Ennek ellenére mindkét programnak vannak hivatalos és nem hivatalos tanulási forrásai.

Solid Edge

Ha Solid Edge oktatóanyagokat keresünk a YouTube-on, az garantáltan hasznos eredményeket hoz, és érdemes megnézni a Subredditet is  , ahol kérdéseket tehet fel, vagy részt vehet a tervezési kihívásokban.

Ami a hivatalos támogatási csatornákat illeti, a Solid Edge regionális forródrótokkal rendelkezik a technikai támogatáshoz . A támogatási oldal oktatáshoz, dokumentációhoz, képzéshez és egyebekhez kínál forrásokat, de ahhoz, hogy hozzáférhessen, Siemens-fiókkal és aktív licenccel kell rendelkeznie.

SolidWorks

Ugyanez az elv működik a SolidWorks esetében is: A YouTube-keresés sok oktatóanyagot és egyéb forrást jelenít meg, vagy hozzáférhet a Subreddithez , és kapcsolatba léphet az ottani közösséggel.

Ami a hivatalos támogatási csatornákat illeti, a Dassault Systems forródróttal rendelkezik a műszaki hibaelhárításhoz, valamint egy online támogatási oldalt , ahol frissítéseket, oktatóanyagokat, képzési és tanúsítási forrásokat és egyebeket találhat.

Végső gondolatok

Solid Edge vs SolidWorks: A különbségek - 3DNyomtass.hu
Kezdje el a következő tervezést! (Forrás: All3dp)

Annak ellenére, hogy a SolidWorks jobb előzménymód-beállítással rendelkezik, és lehetővé teszi a több testrész használatát, nincs jelentős különbség abban, hogy az egyik program mit tud a másikhoz képest. Valószínűleg egyik lehetőség sem fogja korlátozni magát.

A nap végén a választás valószínűleg a költségvetéstől, az oktatási intézmény által biztosított és tanított szoftvertől vagy attól függ, hogy a vállalat mit kér. Ha szeretné elsajátítani a szakmai ismereteinek fejlesztésére szolgáló programok egyikét, jó ötlet lehet ellenőrizni, hogy mely szoftvereket használják az Önt érdeklő vállalatok.

Eredeti forrás: All3dp.com

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapj értesítést akcióinkról, felhívásainkról, és kapj havi összefoglalókat!

Hasonló blogbejegyzések

Szoftverek-Blog

A Legjobb AI 3D modell generátorok

A technológia mindig is arra szolgált, hogy megkönnyítse az emberek dolgát, és a fejlett technológiai előrelépések gyorsabbá és hatékonyabbá tegyék a folyamatokat. A 21. században

3D nyomtatás-blog

3D nyomtatott fürdőszobai kiegészítők: 15 hasznos modell

Piperecikkek Akár egy apró, funkcionális fürdőszobát is kinyomtathat 3D-ben! (Forrás: All3dp) Ha új hangulatot szeretne teremteni otthonában a dekorációval, akkor miért ne adhatna szépséget a

3DNyomtass.hu - Minden ami 3D Nyomtatás!

3DNyomtass.hu igény szerint készít tervezési iterációkat belföldi kisvállalatoknak és egyéni vállalkozóknak. Koncepciókat és 3D nyomtatott termékeket kínálunk az ügyfelek számára a gyorsított termékfejlesztés elősegítésére, valamint támogatást nyújtunk, hogy termék ötleteid minél előbb valós termékként kaphasd vissza.

Elérhetőségek

1135 Budapest Szent László út 4.
1. emelet 2. iroda

+36 20 2290 453
+36 20 5492 533

Fiókom

© 2023 Minden jog fenntartva a 3DNyomtass.hu által. Fejlesztő és karbantartó Kriston Tibor