3DNyomtass.hu

Kisszériás Gyártás

Néhány mintától egészen a több száz darabszámig

3D Nyomtatás kisszériás termékgyártáshoz

Nem kérdés, a 3D nyomtatás már túlmutat az egyszeri prototípusok gyártására használt technológián. Napjainkban a 3D nyomtatás olyannyira felgyorsult, hogy, az ipari szintű 3D nyomtatás már a fröccsöntést és más hagyományos gyártási folyamatokat is felül tud múlni gyártási volumenben, és sok esetben a gyártás költségeiben is.

Cégünk több nyomtatási technológiával kíván támogatni, hogy a lehető leggyorsabban elkészülhessenek termékeid, a legjobb minőségben.

Szálhúzásos 3D nyomtatás

A szálhúzásos technológia alapja, hogy egy műanyagszálat megolvasztunk a nyomtatófejben majd az olvadt anyaggal rajzol a nyomtató a platformon XY irányba. Amint egy réteget megrajzolt, a nyomtatóasztal jellemzően 50 vagy 100 mikront süllyed Z irányba. Szálhúzásos technológia esetén számtalan különböző tulajdonságú anyaggal van lehetőség a termékgyártásra. Ilyen anyagok lehetnek az: ABS, PETG, PLA, Nylon, vagy HIPS alapanyagok. Az alapanyagainkról itt olvashatsz bővebben.

Sztereolitográfiás 3D nyomtatási eljárás műgyantából

Sztereolitográfiás eljárással hozhatóak létre a legszebb, részletgazdag felületek, amiből kifolyólag számos felhasználási területe között szerepel a fogászati felhasználás vagy éppen az ékszergyártás, ahol szintén gyakran alkalmazott eljárásnak számít.

Ennél a technológiánál egy folyékony polimert, UV fényre keményedő műgyantát használnak, amit jellemzően egy UV projektorral, vagy egy pozícionált lézernyalábbal szilárdítanak meg rétegről rétegre. Természetesen ennél a technológiánál is igen széles az alapanyag választék. Az általános műgyanták rideg műanyagot képeznek, de elérhető mechanikai célokra kifejlesztett műgyanta, amely sokkal kedvezőbb ütés és kopásállósági, valamint szakítószilárdságú tulajdonságokkal rendelkeznek. Az UV műgyantákról itt olvashattok.

Sztereolitográfia

Az általunk használt 3D nyomtatók nagyfelbontású 4K kijelzőkkel rendelkező UV projektorokkal működnek, melyekkel egyetlen réteg vastagsága 35 mikrométer. Ennek köszönhetően a végtermék tökéletesen sima felületekkel fog rendelkezni, hasonlóan akár mint bármelyik fröccsöntött termék.

Tömeggyártás

Jelenlegi gyorsan változó világunkban, sok-sok olyan Startup van, amelyek a maguk innovatív területükön, akkor tudnak érvényesülni, ha termékeiket a megnövekedett igények hatására megfelelő darabszámban képesek előállítani. Ugyanakkor fröccsöntő gyártósorok csakis kizárólag hatalmas volumenben gazdaságosak. Ilyenkor célszerű a 3D nyomtatáshoz nyúlni, mint tömeggyártási eszköz, ami képes gazdaságosan előállítani a termékeket addig, amíg a termék nem érett meg a fröccsöntött tömeggyártásra.

Van egy terméked, amit gyártani szeretnél és beszállítót keresel? Írj nekünk!


Csak egy prototípusra van szükséged?
Szeretnéd elképzeléseidet kézzel fogható termékként megkapni? Amennyiben van egy modelled amit szeretnél kinyomtatni, nézd meg prototípusgyártás szolgáltatásunkat, válaszd ki a nyomtatási eljárást és az alapanyagot majd végül kapj azonnali árajánlatot!
Kattints ide!
Rendszeres megrendelésben gondolkodsz?
Van egy terméked, de nincs aki pontosan megadott időközönként jó minőségben szállít? Rendelj a 3DNyomtass.hu-tól!
Kattints ide!
Szeretnél egy új 3D modellt készíttetni?
Van egy már meglévő tested, de nem tudod, hogyan digitalizáld megfellően? Jó helyen jársz, a 3DNyomtass.hu-nál több tapasztalt mérnök segítségére számíthatsz, hogy elképzeléseid alapján 3D modellt kapj vissza.
Kattints ide!
Previous
Next
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresIrány a webshop!