3DNyomtass.hu

Építészeti Makettek

Fedezze fel a 3D nyomtatás előnyeit építészeti makettek készítése közben

Teljes látványtervek készítése még soha nem volt ilyen egyszerű

Az építészek és más tervezéssel foglalkozó szakemberek egyre több esetben használnak 3D nyomtatókat látványos és rendkívül részletes építészeti modellek készítéséhez. 3D nyomtatott makettekkel sokkal részletesebb látványterveket készíthet, amelyek garantáltan lenyűgözik és meggyőzik a kivitelezőket.

Ezen iparágban a tervezőknek élénken kell kifejezniük építészeti ötleteiket, hogy több projektet nyerhessenek. Nyerd meg ügyfeleid feltétlen bizalmát már a tervezés legelső fázisaiban, azzal, hogy részletes látványterveiddel professzionalitást sugallsz.

Megfelelő megoldás a kezdetektől

A Bercy Chen Studio egy amerikai építészeti cég, amely 3D nyomtatást használ, hogy több projektet nyerjen meg és ezzel bővítsék bevételi forrásaikat. A vállalat asztali 3D nyomtatókat használ, amelyekkel kézzelfogható szerkezeti modelleket állítanak elő. Terveik segítenek eltávolítani a kétdimenziós műszaki rajzok és vázlatok kétértelműségét.

A cég az így készített modelleket mutatja be az ügyfeleinek a különböző iterációkban.  Ezzel a marketing stratégiával hatékonyan tudják növelni ügyfeleik számát. A háromdimenziós nyomtatott építészeti modellek segítettek a Bercy Chen Stúdiónak több építési projekt megnyerésében Texasban, köztük egy szikla oldalán felépített luxusingatlanban.

“Ügyfeleink mindig nagyszerű visszajelzéseket adnak arról, hogy a modell mennyire segítette őket a projekt megértésében,”

Csökkentse az építészeti modellek tervezési és fejlesztési idejét

A 3D nyomtatókkal egyszerű és összetett épület- vagy szerkezeti modelleket készíthet órák, nem pedig hetek vagy hónapok alatt. Hagyományosan az építészek kartonokat és papírt használtak fizikai tervek készítéséhez, de ez egy munkaigényes folyamat, amire sokszor nincs elegendő idő.

A mai gyors ütemű építőiparban a tervezőknek a lehető legrövidebb időt kell felhasználniuk olyan 3D-s modellek kifejlesztésére, amelyek a szerkezeti jellemzők közötti kapcsolatokat mutatják be többféle konfigurációban. Gyorsan, kézzelfogható építészeti modelleket kell készíteniük három dimenzióban, hogy jobban reprezentálják a kulcselemek közötti térbeli kapcsolatokat.

Kiváló minőségű tájkép prototípusok kidolgozása

Minőségi 3D nyomtatóinkkal kiváló minőségű építészeti prototípusokat készíttethet a külső lakó- és szórakoztató terek részleteinek tisztázása érdekében, beleértve akár a fákat is. Ilyen tájképek készítéséhez kiválóan használhatóak például több színű PETG anyagot, beleértve az átlátszó alapanyagokat. Azokhoz a részekhez, amelyek kifejezetten nagy részletgazdagságot kívánnak SLA és DLP technológiás nyomtatóinkkal különböző színű UV műgyanták is elérhetőek.

A 3D nyomtatott modellek több nézőpontot nyújtanak, segítve az ügyfeleket és az építészeket a szerkezeti elemek közötti magasságok, dimenziók és térbeli viszonyok vizualizálásában és megértésében.

3D Nyomtatott maketteket szeretnél, vagy domborzati látványterveket? Írj nekünk!


Rendszeres rendelésben gondolkodsz?
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Kattints ide!
Van egy test, amit 3D szkennelni szeretnél?
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Kattints ide!
Previous
Next
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresIrány a webshop!