3DNyomtass.hu

Prototípusgyártás

Hogyan működik a tervezőasztal?

A 3DNyomtass.hu Tervezőasztala egy olyan szolgáltatás, ahol az általad feltöltött modell alapján leadhatod rendelésedet, anélkül, hogy árajánlatokra kellene várnod. A 3D nyomtatást teljeskörűen paraméterezheted online szerkesztőnkben, beleértve a technológia, alapanyag, szín, illetve utókezelés kiválasztását. A paraméterek ellenőrzése és véglegesítése után rendszerünk generál neked egy árajánlatot a termékre, amit azonnal a kosaradba tehetsz, majd megvásárolhatsz.

Tervezőasztal GYIK:

Bármilyen modellt ki tudtok nyomtatni?

Feltöltés után nem ellenőrizzük, hogy az adott modellek valamely licensz védelme alatt állnak-e. Ezzel kapcsolatban a 3DNyomtass.hu semmilyen felelősséget nem vállal, lásd ÁSZF. Természetesen nem minden 3D nyomtatott modell 3D nyomtatható. A legtöbb oldalon, ahonnan modelleket tudsz letölteni, fel van tüntetve melyik 3D nyomtatható. Célszerű ilyen modelleket letölteni. 

Mi történik, ha hibás fájlt töltök fel?

Amennyiben a rendelésed leadása után bármilyen nyomtathatósági probléma merül fel,  kollégáink értesíteni fognak. Amennyiben kollégáink kapcsolatfelvételi kísérlete sikertelen, a megrendelés díját 15 munkanapon belül visszautaljuk.

Miért ilyen drága a 3D nyomtatás?

A 3D nyomtatás egy új módszer műanyag tárgyak és alkatrészek elkészítésére, amely még mindig sok időt vesz igénybe. Például egy 15x5x5 cm-es test kinyomtatása bármely általunk támogatott eljárással 10-13 óra nyomtatási időt vesz igénybe, valamint a nyomtatáshoz használt alapanyag is költséges. Amennyiben nem csak egy terméket szeretnél rendelni, mindenképpen nézd meg a többi szolgáltatásunkat mint pl: Projekt munka, Kisszériás gyártás. Több termék esetén kedvezőbb árajánlatot kaphatsz.

(Ha még nem vagy regisztrált felhasználó, regisztrálj, hogy kapj 1 db 1000 Ft-os kupont)

Milyen fájltípusok támogatottak?

A(z) stl, .obj, .stp, .step, .zip, kiterjesztések támogatottak a tervezőasztal használata során. Ugyanakkor elsődlegesen a .stl kiterjesztést ajánljuk. A feltöltött fájl mérete maximálisan 50 mb lehet! Amennyiben az általad feltöltendő modell mérete meghaladja az 50 mb-ot, kérlek keress fel mindket a rendeles@3dnyomtass.hu email címen.

Mennyi idő alatt készül-e a termékem?

A rendelés leadásától számított 8 munkanapon belül a termékedet minden esetben elkészítjük. A kiszállítási időtartalma szállítási opciótól függően eltérő lehet.

Kapok értesítést a gyártási folyamatról?

A rendelésed leadása után három alkalommal küldünk neked értesítést: A gyártás elindításakor, a gyártás befejezésekor, valamint akkor amikor csomagodat előkészítettük szállításra.

Milyen kitöltési tényezőt használ a kalkulátor?

Online kalkuátorunk FDM nyomtatási technológia esetén 30%-os kitöltési tényezővel, SLA és DLP esetén pedig 100%-os kitöltéssel. Amennyiben ettől eltérő kitöltési tényezőket híván kasználni kattintson ide.

Mit tegyek ha speciális alapanyagból szeretnék prototípust készíteni?

Tervezőasztalunk jelenleg nem tud speciális alapanyagokat kezelni. Ha ilyen igényed van, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a rendeles@3dnyomtass.hu címén.

Hogyan használjam a szolgáltatást?

 1. Töltsd fel a 3D modellt. (Feltöltés gomb, vagy Másolás & Beillesztés)
 2. Méretezés: Amint feltöltötted a modellt, meg fog jelenni a 3D-s nézegetőben. Amennyiben méretarányos modellt töltöttél fel, nincs teendőd, de ekkor is célszerű leellenőizni, hogy minden méret megfelelő-e. A nézegető előtt található táblázat segít beállítani, hogy minden méretet helyesen véglegesíts. Amennyiben átméretezésre van szükség, a csúszka segítségével át tudod méretezni a modellt, de abszolút értékek megadása is lehetséges.
 3. Nyomtatási eljárás kiválasztása: Tervezőasztalunk több nyomtatási eljárást is támogat, ezért fontos, hogy azt az eljárást válaszd ki, amelyik a legmegfelelőbb a termékkel kapcsolatos elvárásaid eléréséhez. Ha nem vagy biztos, hogy milyen eljárás lenne megfelelő számodra, tájékozódj a nyomtatási eljárások főbb jellemzőiről, vagy írj az info@3dnyomtass.hu címre és segítünk kiválasztani a megfelelő nyomtatási eljárást.
 4. Alapanyag választás: Az FDM illetve SLA / DLP technológiákhoz, számtalan alapanyag érhető el, melyek anyagtulajdonsága merőben eltérőek lehetnek. Fontos, hogy tájékozódj az alapanyagokról, és olyan alapanyagot válassz, amely a legjobban kielégíti a termékkel kapcsolatos elvárásaidat. Oldalunkon minden alapanyaggal kapcsolatban találsz részletes leírást, amely segít a megfelelő alapanyag kiválasztásában.
 5. Utókezelés kiválasztása: Tervezőasztalunk használata során lehetőséged van utókezelési eljárást beállítani, ami például lehet festés vagy lakkozás. (A támaszanyag eltávolítást felár nélkül elvégezzük minden nyomtatási eljárás során) Festés esetén fontos, hogy megnövelheti a termék elkészítésének idejét. Néhány alapanyagnál lehetségesek további utókezelések, például ABS és PETG alapanyagoknál Acetonos utókezelés, amely sokkal simább felületeket biztosít FDM technológia használatánál is.

Tervezőasztal

Loading file

Upload Kattints ide a feltöltéshez, vagy egyszerűen húzd be a modellt az ablakba.

The model is too large and has been resized to fit in the printer’s build tray. [Elrejt]

The model is too large to fit in the printer’s build tray. [Elrejt]

The model is too large, a fitting printer is selected. [Elrejt]

The model is too small and has been upscaled. [Elrejt]

Warning: The selected printer can not print in full color [Elrejt]

Warning: obj models with multiple meshes are not yet supported [Elrejt]

Warning: Unsupported DXF entity  [Elrejt]

Warning: could not arrange models [Elrejt]


Méretarány:
%
L × W × H:
X: × Y: × Z:  cm 

	

Modellstatisztika:

Anyagmennyiség: cm3
Térfogat: cm3
Felszín: cm2
Modell súlya: g
Modell méretei::
x x cm
Poligonok száma:

Tervezőasztal

Loading price
A festés díja egyszeri 1500 Forint modell mérettől függetlenül
Csak ABS és PETG anyagoknál alkalmazható.
Cikkszám: #3DPRINT Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Nem tudod milyen alapanyagot válassz?
Nézd meg alapanyag portfóliónkat, és nézd meg milyen anyag lenne a legmegfelelőb az általad elkészíttendő termékhez.
Kattints ide!
Rendszeres rendelésben gondolkodsz?
Van egy terméked, de nincs aki pontosan megadott időközönként jó minőségben szállít? Rendelj a 3DNyomtass.hu-tól!
Kattints ide!
Szeretnél egy új 3D modellt készíttetni?
Van egy már meglévő tested, de nem tudod, hogyan digitalizáld megfellően? Jó helyen jársz, a 3DNyomtass.hu-nál több tapasztalt mérnök segítségére számíthatsz, hogy elképzeléseid alapján 3D modellt kapj vissza.
Kattints ide!
Previous
Next
0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresIrány a webshop!