3DNyomtass.hu

CAD Tervezés

A CAD Tervezésről általánosságban

A 3D nyomtatás esetében is előfordul az az élethelyzet, amikor az ember pontosan tudja, hogy mit szeretne, csak éppen azt nem, hogyan valósítsa meg az elképzelését. Éppen ezért foglalkozik cégünk a nyomtatási feladatok ellátása mellett, illetve ahhoz kapcsolódóan a CAD tervezéssel, teljesebbé téve a szolgáltatási kínálatunkat. CAD Tervezési szolgálatásunk számos modellezésel kapcsolatos segítséget kínál, többek között:

 • Általános tervezés
 • Paraméteres tervezés
 • Meglévő modellek módosítása, optimalizálása
 • STL fájlok utókezelése (pl.: furatok hozzáadása, modell darabolása)
 • Mesh tervezés
 • 3D Szobrászat

Mi a CAD tervezés?

A CAD a „computer-aided design” angol kifejezés rövidítése. Ez egy olyan számítógépes megoldás, amely tervezésre és fejlesztésre használható, illetve amelynek 2D és 3D verziója is létezik. Utóbbi esetben térbeli felület- és szilárdtest-modellező megoldásokkal találkozhatunk, amelyek immár a háromdimenziós nyomtatásban is eredményesen kihasználható, értékes technológiáknak számítanak. A CAD előnyei közé tartozik a korábban többszereplősnek számító tervezési folyamat leegyszerűsítése, illetve annak magasabb minőségű megvalósítása, mindezt ráadásul időtakarékos megoldás formájában.

Kínálatunk

A 3D nyomtatás esetében alapvető szükséglet egy terv, amely alapján a nyomtató dolgozhat. Amennyiben egy ügyfelünk nem rendelkezik ilyennel, szakembereink segítenek a probléma minél gyorsabb megoldásában. Készen állunk bármilyen CAD-ben történő tervezési feladat végrehajtására, lehet ez egy apró alkatrész megrajzolása, de akár egy komplex, nagyszabású projekt támogatása is. A célunk, hogy azokat az ügyfeleket is kiszolgálhassuk, akik számára a számítógépes tervezés ismeretlen terület, ennek ellenére szükségük van a háromdimenziós nyomtatásra.

Lenne egy projekted, amiben segíthetünk? Írj nekünk!


Egy prototípusra van szükséged?
Szeretnéd elképzeléseidet kézzel fogható termékként megkapni? Amennyiben van egy modelled amit szeretnél kinyomtatni, nézd meg prototípusgyártás szolgáltatásunkat, válaszd ki a nyomtatási eljárást és az alapanyagot majd végül kapj azonnali árajánlatot!
Kattints ide!
Rendszeres megrendelésekben gondolkodsz?
Van egy terméked, de nincs aki pontosan megadott időközönként jó minőségben szállít? Rendelj a 3DNyomtass.hu-tól!
Kattints ide!
Van egy test, amit 3D szkennelni szeretnél?
Legyen szó kis méretű tárgyakról, egészen az ember nagyságú méretekig. Teljeskörű 3D szkennelési szolgáltatásunkkal bármit be tudsz szkenneltetni.
Kattints ide!
Previous
Next
0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresIrány a webshop!