3DNyomtass.hu

Tervezőasztal: Egyszerű használat! Azonnali árajánlat

Hogyan működik?

A 3DNyomtass.hu Tervezőasztala egy olyan szolgáltatás, ahol az általad feltöltött modell alapján leadhatod rendelésedet, anélkül, hogy árajánlatokra kellene várnod. A 3D nyomtatást teljeskörűen paraméterezheted online szerkesztőnkben, beleértve a technológia, alapanyag, szín, illetve utókezelés kiválasztását. A paraméterek ellenőrzése és véglegesítése után rendszerünk generál neked egy árajánlatot a termékre, amit azonnal a kosaradba tehetsz, majd megvásárolhatsz.

Hogyan használjam a szolgáltatást?

 1. Töltsd fel a 3D modellt. (Feltöltés gomb, vagy drag&drop)
 2. Méretezés: Amint feltöltötted a modellt, meg fog jelenni a 3D-s nézegetőben. Amennyiben méretarányos modellt töltöttél fel, nincs teendőd, de ekkor is célszerű megnézni, hogy minden méret megfelelő-e. A nézegető előtt található táblázat segít beállítani, hogy minden méretet. Amennyiben átméretezésre van szükség, a csúszka segítségével át tudod méretezni a modellt.
 3. Nyomtatási eljárás kiválasztása: Tervezőasztalunk több nyomtatási eljárást is támogat, ezért fontos, hogy azt az eljárást válaszd ki, amelyik a legmegfelelőbb a termékkel kapcsolatos elvárásaid eléréséhez.
 4. Alapanyag választás: Az FDM illetve SLA / DLP technológiákhoz, számtalan alapanyag érhető el, melyek anyagtulajdonsága merőben eltérőek lehetnek. Fontos, hogy tájékozódj az alapanyagokról, és olyan alapanyagot válassz, amely a legjobban kielégíti a termékkel kapcsolatos elvárásaidat. Oldalunkon minden alapanyaggal kapcsolatban találsz részletes leírást, amely segít a megfelelő alapanyag kiválasztásában.
 5. Utókezelés kiválasztása: Tervezőasztalunk használata során lehetőséged van utókezelési eljárást beállítani, ami például lehet festés vagy lakkozás. (FDM nyomtatás esetében a támaszanyag eltávolítást felár nélkül elvégezzük) Festés esetén fontos, hogy megnövelheti a termék elkészítését.

Tervezőasztal GYIK:

Bármilyen modellt ki tudtok nyomtatni?

 •   Feltöltés után nem ellenőrizzük, hogy adott modellek licenselve vannak-e. Ezzel kapcsolatban a 3DNyomtass.hu semmilyen felelősséget nem vállal, lásd ÁSZF.

Mi történik, ha hibás fájlt töltök fel?

 •  Amennyiben bármilyen probléma felmerül, kollégáink értesíteni fognak. Amennyiben kollégáink kapcsolatfelvételi kísérlete sikertelen, a megrendelés díját 15 munkanapon belül visszautaljuk.

Miért ilyen drága a 3D nyomtatás?

 •  A 3D nyomtatás egy új módszer műanyag tárgyak és alkatrészek nyomtatására, amely még mindig sok időt vesz igénybe. Például egy 15x5x5 cm-es test kinyomtatása bármely általunk támogatott eljárással 10-13 óra nyomtatási időt vesz igénybe, valamint a nyomtatáshoz használt alapanyag is költséges. Amennyiben nem csak egy terméket szeretnél rendelni, mindenképpen nézd meg a többi szolgáltatásunkat mint pl: Egyedi gyártás, Kisszériás gyártás. Több termék esetén kedvezőbb árajánlatot kaphatsz.

(Ha még nem vagy regisztrált felhasználó, regisztrálj, hogy kapj 2db 10%-os kupont)

Milyen fájltípusok támogatottak?

 • . stl, .obj, .stp, .step, .zip, kiterjesztések támogatottak a tervezőasztal használata során. Ugyanakkor elsődlegesen a .stl kiterjesztést ajánljuk. A feltöltött fájl mérete maximálisan 50 mb lehet!

Mennyi idő alatt készül eL a termékem?

 • A rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül a termékedet minden esetben elkészítjük. A kiszállítási időtartalma szállítási opciótól függően eltérő lehet.

Kapok értesítést a gyártási folyamatról?

 • A rendelésed leadása után három alkalommal küldünk neked értesítést: A gyártás elindításakor, a gyártás befejezésekor, valamint akkor amikor csomagodat előkészítettük szállításra.

Milyen kitöltési tényezőt használ a kalkulátor?

 • Online kalkuátorunk FDM nyomtatási technológia esetén 30%-os kitöltési tényezővel, SLA és DLP esetén pedig 100%-os kitöltéssel. Amennyiben ettől eltérő kitöltési tényezőket kíván használni kattintson ide.

Loading file

Upload Kattints ide a feltöltéshez, vagy egyszerűen húzd be a modellt az ablakba.

The model is too large and has been resized to fit in the printer’s build tray. [Elrejt]

The model is too large to fit in the printer’s build tray. [Elrejt]

The model is too large, a fitting printer is selected. [Elrejt]

The model is too small and has been upscaled. [Elrejt]

Warning: The selected printer can not print in full color [Elrejt]

Warning: obj models with multiple meshes are not yet supported [Elrejt]

Warning: Unsupported DXF entity  [Elrejt]

Warning: could not arrange models [Elrejt]


Méretarány:
%
L × W × H:
X: × Y: × Z:  cm 

	

Modellstatisztika:

Anyagmennyiség: cm3
Térfogat: cm3
Felszín: cm2
Modell súlya: g
Modell méretei::
x x cm
Poligonok száma:

Tervezőasztal

Loading price
A festés díja egyszeri 1500 Forint modell mérettől függetlenül
Csak ABS és PETG anyagoknál alkalmazható.
Cikkszám: #3DPRINT Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresIrány a webshop!